WEBWINKEL » KEUKEN

BLUSDEKENS of BRANDBLUSSER?


Webshop sprayblussers. Brandblussers keuken kopen? Met sprayblussers een brand blussen is veiliger dan met een blusdeken een brand afdekken. Zowel sprayblussers als blusdekens dienen om een beginnende vetbrand of oliebrand veilig te doven. Bij kopen van blusdekens is de grootte van essentieel belang. Webshop brandblussers Horeca en sprayblussers voor keuken thuis.


Brandblusser keuken. In keukens is het risico op brand het grootst. In de keuken komt de sprayblusser en of een blusdeken tot zijn recht. Een blusdeken hangt u aan wand of aan binnenkant keukenkast. Bij vlam in de pan trekt u de blusdeken uit de wandhouder en dekt de brand af. Zodra een blusdeken over een brandende frituurpan of andere vet- of oliebrand ligt laat deze dan minstens 30 minuten liggen. Dit is om te voorkomen dat er geen nieuwe zuurstof bij brandend frituurvet of brandende olie kan komen. Webshop sprayblussers veilig per IDeal betalen. 


Het is voor uw eigen veiligheid van groot belang om niet te snel te gaan kijken of de brand onder de blusdeken uit is. Vlam in de pan ontstaat doordat frituurolie of frituurvet oververhit raakt. Ook kan het zijn dat er te weinig vet of bakolie in de pan zit.  Ook kan het zijn dat de temperatuurbeveiliging van de frituurpan defect is. Schakel bij brand in keuken de warmtebron en afzuigkap uit. Blus een brandende pan met vet of olie nooit met water. Hierdoor ontstaat een explosieve steekvlam. Zorg dat u een erkende blusdeken in de keuken heeft. De afgebeelde blusdeken voldoet aan NEN 1869:1997 en de afmeting is 1.10 x 1.30 meter. Eenvoudig met een schroef te bevestigen. Dit vanwege het ergonomische ontwerp. Aan onderzijde blusdeken bevinden zich twee handvat openingen waardoor u de blusdeken direct op de juiste wijze vast heeft. Wij adviseren voor brandpreventie in keukens sprayblussers.


Sprayblusser kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb