WEBWINKEL » CONTACT » LINKS

Op deze pagina brengen wij u onze dochterpagina's onder de aandacht. Brandbeveiliging in bedrijfsgebouwen, thuis, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging advies en gerichte productoplossingen om op de juiste manier te kunnen voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere situatie. Door onze innovatieve producten en doordachte werkwijze helpen wij u aan erkende brandveiligheid middelen en sluitende adviezen.


Brandblusser keuken

Advies en levering van keuken brandblussers ( vet - olie - elektra ) en blusdekens om keukenbrand te blussen. Nieuwe brandblussers voor keukens in Horecagelegenheden en onderhoudsvrije sprayblussers voor in de keuken thuis. 


Brandblusser auto

Advies, levering van brandblussers voor in de auto. Brandblussers voor personenauto, personenvervoer en ook voor vrachtauto, bestelbus, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Brandblusser boot

Advies en levering van brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2-blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Advies computerruimte

Advies computerruimte: computervloer, koeling, brandblussing, branddetectie, brandblussers, bouwkunde, enz. Bij het inrichten van computerruimte of datacenter dient vooraf goed naar de wijze van klimatisering gekeken te worden.


Gebouwbeveiligingsystemen

Advies gebouwbeveiliging en gebouwbeheer software platform voor integratie van beveiligingsystemen zoals video management, inbraak, brand, lockerbeheer, toegangscontrole in èèn gebouwbeheer software programma.


Sprayblussers

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan elke wand of in voertuig en vaartuig te monteren.


Brandblusser datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de blussende werking van Co2 blustoestellen waarbij de 5 kilogram Co2-brandblusser de beste datacenter brandblusser is.


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische-brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Brandslanghaspels

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van brandslangen, legionella preventie, brandslanghaspel pictogram bord aanduidingen en regulier en uitgebreid onderhoud.


Onderhoudsarme blussers

Onderhoudsarme blussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen verplicht uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas  bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten. Neem gerust contact op.


Composiet brandblusser

Composiet schuimblussers en composiet poederblussers kopen tegen voordelige prijzen met gratis verzenden! Composiet blusmiddelen zijn de meest recente ontwikkeling op brandblusser gebied. Door kunststof cilinder roestvrij en lichtgewicht. Met composiet blustoestellen minder onderhoud en dus ook fors lagere kosten voor brandblussercontrole! Brandblussers met dubbele manometer en verchroomde onderdelen. Offerte brandblussers, brandblusser advies en product informatie? 


Brandblusser-kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blusdeken kopen in de webshop. Erkende blusdekens. Leverancier blusdeken Twente en Overijssel. Blusdeken kopen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb