WEBWINKEL » BRANDBLUSSER » KEUKENS

SPRAYBLUSSER of BLUSDEKEN?


Keukenbrandblussers. Webwinkel keukenbrandblussers. Spray keukenbrand blusser om veiliger, dan met een brandblusdeken, een brand af te dekken. Zowel een sprayblusser als blusdeken dient om een beginnende vet of olie brand te doven. Bij gebruik van blusdekens is de grootte belangrijk. In de webshop brandblussers Horeca en sprayblussers voor in de keuken thuis.


Keukenbrandblussers. In keukens is het risico op brand het grootst. In de keuken komt de sprayblusser en of een blusdeken tot zijn recht. Een blusdeken hangt u aan wand of aan binnenkant keukenkast. Bij vlam in de pan trekt u de blusdeken uit de wandhouder en dekt de brand af. Zodra een blusdeken over een brandende frituurpan of andere vet- of oliebrand ligt laat deze dan minstens 30 minuten liggen. Dit om te voorkomen dat er geen zuurstof bij brandend frituurvet of brandende olie komt. Webshop brandblussers veilig sprayblussers per IDeal betalen. 


Het is voor uw eigen veiligheid van groot belang om niet te snel te gaan kijken of de brand onder de blusdeken uit is. Vlam in de pan ontstaat doordat frituurolie of frituurvet oververhit raakt. Ook kan het zijn dat er te weinig vet of bakolie in de pan zit.  Ook kan het zijn dat de temperatuurbeveiliging van de frituurpan defect is. Schakel bij brand in keuken de warmtebron en afzuigkap uit. Blus een brandende pan met vet of olie nooit met water. Hierdoor ontstaat een explosieve steekvlam. Zorg dat u een erkende blusdeken in de keuken heeft. De afgebeelde blusdeken voldoet aan NEN 1869:1997 en de afmeting is 1.10 x 1.30 meter. Eenvoudig met een schroef te bevestigen. Dit vanwege het ergonomische ontwerp. Aan onderzijde blusdeken bevinden zich twee handvat openingen waardoor u de blusdeken direct op de juiste wijze vast heeft. Wij adviseren voor brandpreventie in keukens sprayblussers.


Sprayblusser kopen? Neem gerust contact op.