WEBWINKEL » FRITUURVET BRANDBLUSSER

Frituurvet brandblusser. Spray brandblusser voor thuis. Erkende sprayblusser veilig voor blussen van frituurvet, hete olie en hout, papier, textiel, elektra tot 1000 volt. Frituur brandblusser kopen? Handige sprayblusser, lichtgewicht en vanwege de geringe omvang op iedere plek in de keuken op te hangen zonder in de weg te hangen. Een brand in een woning begint meestal onverwachts. Als de brand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze vrij eenvoudig geblust worden. De sprayblusser is een erkende brandblusser voor brandpreventie in woonhuizen. Hoe eerder een keukenbrand met deze sprayblusser voor in de keuken kan worden geblust hoe kleiner de brandschade. Bij ontstaan van brand in een keuken is snelle reactie absoluut vereist. De sprayblusser is innovatief, onderhoudsvrij en geschikt voor brandklasse A, B en brandklasse-F branden.


Frituur brandblusser om veilig brand friteuse of bakpan te blussen. Een frituurpan brand of brandende pan met olie of vet zijn de meest voorkomende oorzaken van brand in keukens. Vlam-in-de-pan ontstaat door oververhitting. Als frituurvet in een friteuse boven de zelfontbrandingstemperatuur komt dan kan het vet snel vlam vatten. Schakel bij een friteuse brand of vlam-in-de-pan direct friteuse, het gas- of elektrisch fornuis en de afzuigkap uit. Blus de brand vervolgens met een vetbrandblusser zoals de erkende sprayblusser. Brandblusser voor in de keuken thuis kopen?


Brandblusser frituurpan. Blus een brandende frituurpan nooit met water. Hierdoor kan een levensbedreigende grote steekvlam ontstaan. Het ophangen van een brandblusser in de keuken kan het beste in de buurt van het fornuis. Een frituurvet of oliebrand in de keuken vraagt om een ander blusmiddel dan voor het blussen van hout of textiel. Dit omdat de temperatuur van het in brand staande frituurvet of olie bij brand blussing snel omlaag moet worden gebracht. Het is voor de veiligheid van groot belang dat met het juiste blusmiddel het brandende oppervlak in een frituurpan wordt afgedekt. Het afdekken van brandend vet of olie zorgt ervoor dat er geen nieuwe zuurstof meer tot de brand kan toetreden. De brand zal door een tekort aan zuurstof in zichzelf doven. Het specifieke blusmiddel voor het blussen van een brandklasse-F vet brand wordt wet chemical genoemd. Sprayblusser voor keukens thuis ontwikkeld door Overheid (Rijkstypekeur) erkend. Verzekeringsmaatschappijen raden aan om de handige en overal te monteren sprayblusser voor keukens te kopen. Brand keuken blussen veiliger met sprayblusser dan met een blusdeken.


Wij hebben voor u behalve de keuken sprayblusser voor in huis tevens de professionele vet brandblusser voor in Horecakeukens. Het blusmiddel in deze professionele vet brandblusser bedekt de brand met een schuim film. De meest bekende brandblussers in Horeca keukens zijn de 5-kilogram Co2-brandblussers. Co2-brandblussers zijn van metaal en dienen volgens voorschrift op 1.00 meter hoogte aan wanden in keukens opgehangen worden. Co2 brandblussers worden koolzuurgasblusser genoemd. De Co2-brandblusser 5-kilo kan tot 89 liter brandend vet of olie blussen. In de professionele keuken heeft u met een 5-kg Co2-brandblusser een groot blusvermogen.


Brandblusser keuken kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb